top of page
This channel is coming soon!

Ranya en Christiane

Kijk zo snel mogelijk naar het filmpje en voel jullie daardoor van harte welkom!

(ps: Mondjes toe, laat deze website een verrassing zijn voor iedereen.)

Wat het feest betreft:

 

Gelieve zeker via de parking binnen te komen! (dus niet via de dijk)

2018-08-28 15.00.52.jpg

Doel van Gotcha

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk deelnemers te doden zonder zelf gedood te worden. Winnaar van het Gotcha!-spel is degene die op het einde overschiet. Er is dus een winnaar per tafel die dan in de finale speelt voor de ultieme overwinning. Eveline en Seppe zijn spelleiders en doen zelf niet mee. Het spel begint vanaf jullie dit lezen

Spelregels

Het Gotcha!-spel komt voort uit de gelijknamige film ‘Gotcha!’. Het is de bedoeling om gedurende je verblijf in Spanje, zoveel mogelijk deelnemers te doden. 

Wie je moet doden en met welk woord, kom je aan het begin van het spel via een kaartje te weten.

Dit kaartje moet je altijd bij je dragen!

Vragen van andere spelers of je al vermoord bent of niet, hoef je niet naar waarheid te beantwoorden, het is toegestaan hierover te liegen of niets te zeggen.

De winnaars per tafel worden bekend zaterdag 1 september 23u59.

De Gotcha moord

De meesten werken als partner samen. Sommigen alleen.

Men kan iemand/koppel vermoorden door hem/haar een bepaald woord te laten zeggen.

 

Bijvoorbeeld:

Kenny en Marina moeten Wesley en Kelly doden door één van hen het woord 'marginaal" te laten uitspreken.

Op het moment dat bijvoorbeeld Wesley zegt dat hij Tomorrowland marginaal vindt, moeten Kenny en/of Marina GOTCHA roepen. Op dat moment nemen Kenny en Marina de namen over die Wesley en Kelly eigenlijk moesten doden. Uit tactische overweging kan het slim zijn om niet in het openbaar te doden.

Na de moord

Indien het is gelukt om je slachtoffer te vermoorden, moet het slachtoffer zijn kaartje met zijn target afgeven aan jou, zodat je op het volgende slachtoffer kunt focussen. 

U bent dood

Vertel nooit tegen iemand dat je niet meer in het spel zit!, want in dat geval zal helaas niemand je meer vrezen, en krijgen de overgebleven deelnemers te veel spelinzicht en wordt het spel minder spannend. Wees dus ten allen tijde op je hoede. Je kunt overal worden vermoord, er is één Safezone --> je kan niet gedood worden als je met Seppe en/of Eveline aan het praten bent.

bottom of page