top of page

Geen kwartfinale voor Van Holsbeke


10/08/16 21u37 - Seppe Van Holsbeke (FIE 32) heeft zich op de Olympische Spelen in het Braziliaanse Rio de Janeiro niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales in het schermen met de sabel bij de mannen. Achteraf reageerde Van Holsbeke zichtbaar teleurgesteld. "Het is pijnlijk omdat het erin zat", zei hij aan VTM NIEUWS. In de achtste finales verloor Van Holsbeke met 15-13 van de Roemeen Tiberiu Dolniceanu (FIE 6). Eerder op de dag had Van Holsbeke zijn eerste wedstrijd met 15-12 gewonnen van de Amerikaan Eli Dershwitz, de nummer twaalf van de wereld.


Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page